Jak vypadala luxusní restaurace Paloma v Mougins, která otevřela před pěti lety a celých pět let byla ve ztrátě? Informace o uzavření podniku Andreje Babiše byla zveřejněna dnes, okamžitě zmizely i fotografie ze sociálních sítí a webu podniku, kde zůstává už jen informace o uzavření. Interiér luxusní restaurace podle médií navrhovala premiérova manželka Monika. Jak se jí povedl a co restaurace nabízela za pokrmy, můžete vidět v galerii.
Paloma má sesterský podnik v Praze, který doplnil též hotel. Také tyto interiéry mají být dílem Moniky Babišové. Zatímco francouzská pobočka měla dvě michelinské hvězdy, pražská nemá zatím žádnou. Restaurace v Mougins navíc letos o jednu hvězdu přišla.
Pražská Paloma otevřela i kvůli tomu, aby měli manželé Babišovi co večeřet. Monika Babišová totiž slovenskému časopisu Sparkling přiznala, že na vaření nemá čas. „Nedávno jsem si dopřála novou kuchyni, ale vaření moc neholduji. Během týdne není čas, chodím domů celkem pozdě, takže si objednáváme jídlo v restauracích,“ řekla před časem.
Pokrmy v pražské Palomě začínají u tisíce korun, menu se pak pohybuje okolo 2,5 tisíce, malé pivo je za 110 Kč.