Pokud vás honí mlsná, byla by škoda svoje chutě nenaplnit. A aby váš mlsný jazýček byl maximálně uspokojený a nestrádal, ak to chce opravdovou delikatesu domácí výroby.
Pravá česká, a hlavně čerstvá domácí vepřovka vás rozhodně nezklame.
Žádné umělé ani chemické náhražky, nečekejte ani zvýrazňovače chuti. Očekávejte ryze českou kuchyni v luxusní sklenici, ve které o maso z prasátka není nouze.
Co si pod tímto můžete nejen představit, ale i ochutnat?
Jedná se o nakrájené kousky vepřového masa, které jsou ve správném poměru nasolené a zpestřené kmínem. Maso je z těch nejlepších částí prasátka. To znamená, že mezi kousky najdete maso z kýty, kotlety, plece nebo krkovičky. V některých dokonce i bůček, který podporuje českou tradici.
Hospodyňky ocení, že nakrájené a dochucené maso ve vlastní šťávě můžou kdykoliv použít na vlastní speciality: od guláše, až po staré české knedlo-vepřo-zelo nebo klasické rizoto. Sklenice je vždy připravena a nezaskočí vás ani nečekaná návštěva.
A když budete chtít udělat rychlou večeři, pak staré a osvědčené je podání s chlebem a cibulí. Tímto pohoštěním nepohrdne partner, děti ani hosté. Co se týká právě dětí, specialita je vhodná i pro ně, protože neobsahuje žádné umělé přísady, které by znehodnocovaly kvalitu a ohrožovaly zdraví vašich nejmladších členů rodiny.
Součást pravé české zabíjačky
Kdo zažil českou zabíjačku, kromě jitrnic, tlačenky a dalších vynikajících specialit zajisté ochutnal i naloženou vepřovku. To se určitě olizoval, až za ušima a šťávu z masa dojídal s čerstvým chlebem, protože této laskominky se musíte nabažit do sytosti.
Ne však každý má tu jedinečnou příležitost se zabíjačky zúčastnit, a tak je skvělé, že právě domácí vepřovka může být na vašem stole nebo v lednici připravena v kterýkoliv den.
Tímto produktem správný chlap nikdy nepohrdne!
Kvůli objednávkám nebo pro další informace navštivte naše webové stránky na adrese http://www.domaci-veprovka.cz/.